Med utsikt över kanalen, beläget i centrala Göteborg, öppnades Brogyllen i hörnet på Västra Hamngatan år 1996. Sedan dess har man här kunnat njuta av en nybryggd kopp kaffe, läckra bakelser eller fräscha sallader. Med pampiga kristallkronor, en imponerande takhöjd och fri påtår på kaffet är detta ett sant wienercafé. Starta din morgon med vänner, familj eller kollegor med vår härliga frukost och blicka ut över kanal, spårvagnar och hamnens lyftkranar.

Med generösa öppettider kan Du hos oss avnjuta en lugn frukost, en lite livligare lunch eller en mysig eftermiddagsfika. Vi har mycket plats och under sommarhalvåret även en stor uteservering att vila trötta ben på. Alla våra bakverk görs i vårt lilla bageri i Mölndal och maten vi serverar görs på plats av våra duktiga kallskänkor.

Välkommen in!

Göteborgs Centrum

Västra Hamngatan 2

031 – 13 87 13

Mån-Fre: 7:00-19:00
Lör: 8:00-18:00
Sön: 8:00-18:00

Får vi ta med hund på Brogyllen?

Det är allmänt känt att människans bästa vän är hunden, så vi tänkte att det skulle vara trevligt om din lilla hund fick följa med på en fika.

För att du och din hund ska hitta rätt har vi skapat denna möjlighet för er att kunna fika tillsammans på Västra Hamngatan 2.

Hundar är välkomna på uteserveringen, samt det första bordet till höger och väster precis innanför entrén.

Är dessa två borden upptagna har vi ingen möjlighet att erbjuda fler hundsällskap någon annan plats.

Det är viktigt att din hund är van vid en socialmiljö och kan uppföra sig. Vi har ingen möjlighet att ha för många hundar åt gången, och de som är här måste ligga still under bordet och inte skälla.

Det måste vara på en vettig, säker och ren nivå. Du som hundägare är ansvarig för allt vad din hund kan orsaka.